Νύχτα Αποκάλυψης έζησαν οι εβραίοι… Επλήγησαν 2 στρατιωτικές βάσεις του IDF. Πούτιν: αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στο Ιράν θα υποστηρίξουμε το Ιράν!

. . Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ιρανική καταιγίδα ”μετεωριτών”. Επλήγησαν 2 στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ.. η Ramon και η Nevatim.. Η πρώτη υπέστη τις περισσότερες απώλειες.. Φωτιά κι αντάρα κάλυψε το Ισραήλ. Πρώτη νύχτα που δεν βομβάρδισε το Ισραήλ τη Γάζα.. Η στρατιωτική λογοκρισία δεν επιτρέπει να φανούν οι πραγματικές διαστάσεις των απωλειών όπως και το παγκόσμιο μιντιακό λόμπι που προστατεύουν το κύρος του..

Οι αναφορές δείχνουν ότι το Ιράν εκτόξευσε: 185 drones, 110 πύραυλοι εδάφους-εδάφους 36 πύραυλοι κρουζ ..Το Ισραήλ λέει ότι η αεροπορική βάση Ραμόν έχει καταστραφεί από ιρανικούς πυραύλους!!!  Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν ότι πραγματοποιήθηκαν 7 πυραυλικές επιθέσεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην έρημο Νεγκέβ. Η ιρανική επίθεση ήταν τεράστια και επιτυχημένη. Στόχος τους ήταν η αεροπορική βάση που χτύπησε την πρεσβεία ✅

Η αεροπορική βάση Ramon που απογειώθηκε το F-35 με στόχο την ιρανική πρεσβεία στη Συρία την 1η Απριλίου ήταν ο απόλυτος στόχος είπε το IRNA και καταστράφηκε..

Η επόμενη μέρα δεν θα είναι η ίδια.. Το Ισραήλ δεν είναι πλέον στο απυρόβλητο.. Έχασε την ιδιότυπη ασυλία. Αναδείχθηκε και επί του πεδίου η δύναμη που θα το κοντράρει… Οι ισορροπίες στη Μέση Ανατολή αλλάζουν και μαζί σε όλον τον κόσμο.. αφού η Μέση Ανατολή είναι η καρδιά των παγκόσμιων εξελίξεων..Το Ιράν μεταφέρει τον πόλεμο στο εσωτερικό του Ισραήλ με αποτέλεσμα να μαζευθεί στη Γάζα.. Πρώτη φορά κοιμήθηκαν στη Γάζα μετά από μήνες αυπνίας..

Το Ιράν δεν είναι Γάζα είναι πυρηνική υπερδύναμη το ισραηλινό σόου τελείωσε άδοξα..

Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexander Zimovsky: Η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική βάση των IDF που χτυπήθηκε από τους Ιρανούς είναι η αεροπορική βάση Nevatim ωστόσο παραμένει επιχειρησιακή..

Ειδικές πηγές για Al-Manar : τα ιρανικά αντίποινα στόχευσαν την αεροπορική βάση « Nevatim » στο Νότο Ισραήλ που αγγίχθηκε από 15 πυραύλους…

Σύμφωνα με μια προκαταρκτική εκτίμηση του OSINT, το προσωπικό Boeing του Bibi Netanyahu βρισκόταν στην αεροπορική βάση κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Τίποτα δεν είναι γνωστό για την μοίρα του (Boeing – A.Z.).Εκτοξεύτηκαν 120 βαλλιστικοί πύραυλοι. Μερικοί διείσδυσαν στην αεράμυνα των IDF, χτυπώντας την αεροπορική βάση Nevatim.. ζημιές στις υποδομές που παραδέχθηκαν οι IDF.

Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexander Zimovsky:

Το σχέδιο για την καταστροφή της ισραηλινής αεροπορικής βάσης Ramon από τις ιρανικές πυραυλικές δυνάμεις.

Η βάση χτυπήθηκε από 7 ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους, ο διάδρομος καταστράφηκε, ένας απροσδιόριστος αριθμός πολεμικών αεροσκαφών της IDF καταστράφηκε (τα στοιχεία διευκρινίζονται) και η υποδομή υποστήριξης πτήσης υπέστη σοβαρές ζημιές.
Οι λεπτομέρειες είναι στις εφημερίδες.


Ρωσία: Ο Πούτιν προειδοποιεί τους Αμερικανούς ότι αν επιτεθούν στο έδαφος του Ιράν για να υποστηρίξουν το Ισραήλ τότε η Μόσχα θα βοηθήσει πολιτικά και στρατιωτικά την Τεχεράνη

Άμεση προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ και ευρύτερα προς τη Δύση απηύθυνε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στην περίπτωση που επιτεθούν στα εδάφη του Ιράν, προσπαθώντας να υποστηρίξουν το Ισραήλ. Ο Ρώσος Πρόεδρος ξεκαθάρισε πως η Μόσχα θα βρεθεί πολιτικά και στρατιωτικά στο πλευρό της Τεχεράνης!

Όπως μπορούμε να αντιληφθούμε η κλιμάκωση των εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή μπορεί να φέρει την ανθρωπότητα στα πρόθυρα ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος θα ξεκινήσει από τη συγκεκριμένη περιοχή, με την εμπλοκή των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρώπης, πολλών Αραβικών χωρών, αλλά και της Ρωσίας και της Κίνας, δημιουργώντας μία χαοτική κατάσταση στον πλανήτη, με καταστροφικές συνέπειες σε όλα τα επίπεδα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ